Подови

Нашите подни облоги даваат топлина, можат да бидат разиграни, имагинарни, диви, модерни и традиционални, рустични и селектирани, наменети за урбани средини, рурални домови и модерни канцеларии.Уживајте во чувствата и изберете паркет, ламинат или други подови со вкус..

повеќе

Правилна подготовка на подлога

Правилна подготовка на подлогата е неопходен предуслов за квалитетна заштита на паркетот. Потребно е паркетот да биде сув (влажност на дрвото од 8 до 10%) за лепење на паркетот препорачуваме употреба на Екокол и Паркеттол лепилата за паркет.

повеќе

Лакови за паркет

Милеси водените лакови за паркет се еколошки прифатливи производи без непријатни мириси. Овозвможуваат дрвото после лакирањето да го задржи природниот изглед.

повеќе

Сигурносни врати

ООЗТ групацијата нуди широк асортиман на сигурносни врати од сопствено производство, турско производство и е застапник на сигурносните врати "POLAR". повеќе

Внатрешни врати

ООЗТ располага со сопствено прозвотство на внатрешни врати, Новите методи и и најсовремени машини за производство обезбедуваат одличен квалитет и долготрајност на нашите врати. повеќе

контакт