023b

023bi002b

 Цена: 10.500,00 ден
Димензии : 2050х900х70 мм
Длабочина на касата – 140 мм
Дебелина на предниот и задниот панел – 0.7 мм
Дебелина на челикот на рамката 1.5 мм
Огноотпорна,исполнета со тервол. *
Прагот е од нерѓосувачки челик (inoks).
Заклучување на 13 позиции.
Вратата е со сертификат за огноотпорност.
Врататa има 3 години гаранција
Звучна изолација do 30db
Димензии на отвор потребни за да се монтира врата 2070х970 мм

*Доплата од 1,000.00 денари

Comments are closed.


контакт