002W

023i002w

Цена:6.500,00 ден

Димензии : 2050х900х50 мм
Длабочина на касата – 140 мм
Дебелина на предниот и задниот панел – 0.5 мм
Дебелина на челикот на рамката 1.2 мм
Прагот е од нерѓосувачки челик (inoks).
Заклучување на 13 позиции.
Вратата е со сертификат за огноотпорност.
Врататa има 1 година гаранција
Звучна изолација do 30db
Димензии на отвор потребни за да се монтира врата 2070х970 мм

Comments are closed.


контакт