LT101

lt101

Цена:16.900,00 ден

Димензии : 2050х950х75 мм
Длабочина на касата – 140 мм
Дебелина на предниот и задниот панел – 0.7 мм
Кафеава боја обложена со MDF (медијапан)
Дебелина на челикот на рамката 1.5 мм
Огноотпорна,исполнета со тервол. *
Прагот е од нерѓосувачки челик (inoks).
Заклучување на 13 позиции.
Вратата е со сертификат за огноотпорност.
Врататa има 3 години гаранција
Звучна изолација do 30db
Димензии на отвор потребни за да се монтира врата 2070х970 мм 

Comments are closed.


контакт