722

722

Цена:33.825,00 ден.

Димензии :2050x1200x75mm

Подеслива каса од 18-24 cm

Звучна изолација do 30db

Огноотпорна,исполнета со тервол.

Oбложена со MDF (медијапан) 

Comments are closed.


контакт