Tуш кабина масажер

tus4

Цена:24.000,00 денари

Материјал:
Туш кадата и покривот се од АБЦ.
Рамките се алуминиумски.
Стаклото е во боја калено
5мм дебелина.

Опрема:
Компјутерска контролна
табла (радио, лапма, вентилатор,телефон)
Туш на покривот, рачен туш
масажер за стопала.
Лампа на покривот и плава лампа на заден панел.
6 водени млазници за масажа со наслон за грб и прекинувач за вклучување и исклучување
Полица, огледало и диспанзер за шампон

Comments are closed.


контакт