Posts by: gogo

Орев

Orev-parket

Орев Класичен Орев Големи Димензии Орев Шеврон Орев Индустриски

повеќе

Даска Рустик

Daska-Rustik
повеќе

Даска Натур 1

Daska-Natur-1
повеќе

Даска Храст Prime

Daska-Hrast-Prime
повеќе

Јасен

Jasen-Prva-klasa

Јасен I Класа Јасен Рустик

повеќе

Даб

extra

Даб Екстра Даб Натур Даб Рустик

повеќе

Бука

Buka-1-klasa

Бука I Класа Бука Натур Бука Рустик

повеќе

Tуш кабина масажер

Apr, 01, 2012 gogo Санитарија 0
tus4

Цена:24.000,00 денари Материјал: Туш кадата и покривот се од АБЦ. Рамките се алуминиумски. Стаклото е во боја калено 5мм дебелина. Опрема: Компјутерска контролна табла (радио, лапма, вентилатор,телефон) Туш на покривот, рачен туш масажер за стопала. Лампа на покривот и плава лампа на заден панел. 6 водени млазници за масажа со наслон за грб и прекинувач …

повеќе

Tуш кабина масажер

Apr, 01, 2012 gogo Санитарија 0
tus3

Цена: 18.000,00 денари  Материјал: Туш кадата и покривот се од АБЦ. Рамките се алуминиумски. Стаклото е во боја калено 5мм дебелина. Опрема: Компјутерска контролна табла (радио, лапма, вентилатор,телефон) Туш на покривот, рачен туш Лампа на покривот и лампа на заден панел. 6 водени млазници за масажа со наслон за грб и прекинувач за вклучување и …

повеќе

Tуш кабина JN

Apr, 01, 2012 gogo Санитарија 0
tus2

Цена 8.300,00 денари Димензии:80x80x200cm 90x90x200cm 

повеќе

контакт