Dab Natur
Dab Natur

Произведен според стандардот EN 13226, Natural Oak доаѓа без цепнатинки и со минимална содржина на јазли на иглички од c.a. 4 – 8 мм. Површината е испланирана и доаѓа со кружен жлеб и пердув и остри рабови. Левата и десната лента се мешаат во пакувањето.

Карактеристики:

Дебелина: 14-22mm
Должина: 250-700mm
Ширина: 50-70mm

 

Прочитај повеќе