Afzelia
Afzelia
Afzelia

Тип 1: Massive (SOLID) полно дрво

Дебелина: 14-19mm
Должина: 250-2200mm
Ширина: 120-140mm

Тип 2: Engineered (Трислојни) погодни за подно греење

Дебелина: 12-19mm
Должина: 400-2000mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следниот линк: https://ribadao.com/pt/

Прочитај повеќе
Cream
Cream
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Цела даска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Cream
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Cumaru Brazilian Teak
Cumaru Brazilian Teak
Cumaru Brazilian Teak

Тип 1: Massive (SOLID) полно дрво

Дебелина: 14-19mm
Должина: 250-2200mm
Ширина: 120-140mm

Тип 2: Engineered (Трислојни) погодни за подно греење

Дебелина: 12-19mm
Должина: 400-2000mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следниот линк: https://ribadao.com/pt/

Прочитај повеќе
Dab Amber
Dab Amber
Тип: Троламелен трослоен паркт
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следните линкови:
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_jive_collection_2017_id.pdf
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_viking_collection_2017_id.pdf

Прочитај повеќе
Dab Bez
Dab Bez
Dab Bez
Тип: Троламелен трослоен паркт
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следните линкови:
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_jive_collection_2017_id.pdf
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_viking_collection_2017_id.pdf

Прочитај повеќе
Dab Bronzen
Dab Bronzen
Dab Bronzen
Тип: Троламелен трослоен паркт
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следните линкови:
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_jive_collection_2017_id.pdf
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_viking_collection_2017_id.pdf

Прочитај повеќе
Dab Elegance
Dab Elegance

Оваа класа се состои од еден од нашите најпрефинети селекции на штици со деликатно зрно и еднолична нијанса на дрво, обезбедени со минимална содржина на јазли. Површината е исќистена со фино шмирглање и ослободена од сапус. Дрвото потекнува од Европа од одржливите шуми. Нудиме комбинација од различни завршетоци.

Карактеристики:

Дебелина: 21mm
Должина: 500-2000mm
Ширина: 90-120mm

Бои и Финиши

$1,999.00 Избери опции
Dab Marcant
Dab Marcant

Оваа класификација нуди богата текстура на површината и има поголеми јазли од Oak Nature, давајќи му на подот полн и созреан карактер. Бојата е природна, а штиците доаѓаат со 5% сапун. Сите отворени јазли се полнат и површината се бруси. Дрвото потекнува од Европа од одржливите шуми. Нудиме комбинација од различни завршетоци.

Карактеристики:

Дебелина: 21mm
Должина: 500-2000mm
Ширина: 90-120mm

Бои и Финиши

$1,999.00 Избери опции
Dab Natur
Dab Natur

Произведен според стандардот EN 13226, Natural Oak доаѓа без цепнатинки и со минимална содржина на јазли на иглички од c.a. 4 – 8 мм. Површината е испланирана и доаѓа со кружен жлеб и пердув и остри рабови. Левата и десната лента се мешаат во пакувањето.

Карактеристики:

Дебелина: 14-22mm
Должина: 250-700mm
Ширина: 50-70mm

 

Прочитај повеќе
Dab Nature
Dab Nature

Оваа класификација на даб се состои од еден од нашите најдобри селекции на штици. Со некои јазли ц.а. Со дијаметар од 15-50 mm, Oak Nature нуди извонредна светла боја и нежна текстура, без беловина. Сите отворени јазли се полнат и површината се бруси. Дрвото потекнува од Европа од одржливите шуми. Нудиме комбинација од различни завршетоци.

Карактеристики:

Дебелина: 21mm
Должина: 500-2000mm
Ширина: 90-120mm

Бои и Финиши

$1,999.00 Избери опции
Dab Polar
Dab Polar
Dab Polar
Тип: Троламелен трослоен паркт
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следните линкови:
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_jive_collection_2017_id.pdf
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_viking_collection_2017_id.pdf

Прочитај повеќе
Dab Rustic
Dab Rustic

Произведен според стандардот EN 13226, Oak Rustic доаѓа со јазли и c.a. 20% сапун, што му дава на дрвото полно тело и созреан карактер. Површината е испланирана и доаѓа со кружен жлеб и пердув и остри рабови. Левата и десната лента се мешаат во пакувањето.

Карактеристики:

Дебелина: 14-22mm
Должина: 250-700mm
Ширина: 50-70mm

 

Прочитај повеќе
Dab Rustic
Dab Rustic
Dab Rustic
Тип: Троламелен трослоен паркт
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm

 
Повеќе избор на следните линкови:
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_jive_collection_2017_id.pdf
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_viking_collection_2017_id.pdf

Прочитај повеќе
Dab Rustik
Dab Rustik

Оваа класификација се одликува со богата содржина на јазли и приближно 15-20% беловина на дрво што му дава на подот полно тело и созреан карактер. Сите отворени јазли се полнат и површината се бруси. Дрвото потекнува од Европа од одржливите шуми. Нудиме комбинација од различни завршетоци.

Карактеристики:

Дебелина: 21mm
Должина: 500-2000mm
Ширина: 90-120mm

Бои и Финиши

$1,999.00 Избери опции
Dab Selekt
Dab Selekt
Dab Selekt

Со минимална содржина на иглички јазли до ц.а. Со дијаметар од 4 mm, Oak Select се произведува според стандардот DIN EN 13226. Оваа оценка нуди извонредна светла боја и нежна текстура, без цепнатинки. Површината е испланирана и доаѓа со кружен жлеб и пердув и остри рабови. Левата и десната лента се мешаат во пакувањето.

Карактеристики:

Дебелина: 14-22mm
Должина: 250-700mm
Ширина: 50-70mm

 

Прочитај повеќе
Dab Selekt
Dab Selekt
Dab Selekt
Тип: Троламелен трослоен паркт
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следните линкови:
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_jive_collection_2017_id.pdf
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_viking_collection_2017_id.pdf

Прочитај повеќе
Dab Zlaten
Dab Zlaten
Dab Zlaten
Тип: Троламелен трослоен паркт
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следните линкови:
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_jive_collection_2017_id.pdf
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_viking_collection_2017_id.pdf

Прочитај повеќе
Dark Fortres
Dark Fortres
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Цела даска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Dark Fortres
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Duce
Duce

Тип 1: Massive (SOLID) полно дрво

Дебелина: 14-19mm
Должина: 250-2200mm
Ширина: 120-140mm

Тип 2: Engineered (Трислојни) погодни за подно греење

Дебелина: 12-19mm
Должина: 400-2000mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следниот линк: https://ribadao.com/pt/

Прочитај повеќе
Full White
Full White
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Цела даска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Full White
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Gannett
Gannett
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Рибина коска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Gannett
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Iroko
Iroko
Iroko

Тип 1: Massive (SOLID) полно дрво

Дебелина: 14-19mm
Должина: 250-2200mm
Ширина: 120-140mm

Тип 2: Engineered (Трислојни) погодни за подно греење

Дебелина: 12-19mm
Должина: 400-2000mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следниот линк: https://ribadao.com/pt/

Прочитај повеќе
Jatoba Brazilian Cherry
Jatoba Brazilian Cherry
Jatoba Brazilian Cherry

Тип 1: Massive (SOLID) полно дрво

Дебелина: 14-19mm
Должина: 250-2200mm
Ширина: 120-140mm

Тип 2: Engineered (Трислојни) погодни за подно греење

Дебелина: 12-19mm
Должина: 400-2000mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следниот линк: https://ribadao.com/pt/

Прочитај повеќе
Kailas
Kailas
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Рибина коска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Kailas
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Lajt Orev
Lajt Orev
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Цела даска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Lajt Orev
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Muiracatiara Tigerwood
Muiracatiara Tigerwood
Muiracatiara Tigerwood

Тип 1: Massive (SOLID) полно дрво

Дебелина: 14-19mm
Должина: 250-2200mm
Ширина: 120-140mm

Тип 2: Engineered (Трислојни) погодни за подно греење

Дебелина: 12-19mm
Должина: 400-2000mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следниот линк: https://ribadao.com/pt/

Прочитај повеќе
Natural Look
Natural Look
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Цела даска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Natural Look
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Oak Eiger
Oak Eiger
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Рибина коска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Oak Eiger
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Opex
Opex

Тип 1: Massive (SOLID) полно дрво

Дебелина: 14-19mm
Должина: 250-2200mm
Ширина: 120-140mm

Тип 2: Engineered (Трислојни) погодни за подно греење

Дебелина: 12-19mm
Должина: 400-2000mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следниот линк: https://ribadao.com/pt/

Прочитај повеќе
Sivo Elektra
Sivo Elektra
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Цела даска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Sivo Elektra
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Sivo Natur
Sivo Natur
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Цела даска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Sivo Natur
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Sour White
Sour White
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Цела даска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Sour White
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Teak
Teak
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Цела даска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Teak
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Trivor
Trivor
Trivor
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Рибина коска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: Trivor
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
Venge
Venge

Тип 1: Massive (SOLID) полно дрво

Дебелина: 14-19mm
Должина: 250-2200mm
Ширина: 120-140mm

Тип 2: Engineered (Трислојни) погодни за подно греење

Дебелина: 12-19mm
Должина: 400-2000mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следниот линк: https://ribadao.com/pt/

Прочитај повеќе
VS
VS
Дебелина: 14-22mm
Должина: 250-700mm
Ширина: 50-70mm

 

Прочитај повеќе
White Light
White Light
Тип: Едноламелен трослоен паркт – Цела даска
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm
Паркет: Wood flooring engineering board
Декор: White Light
Финиш: Semi-matt lacquer, bevelled 4V, brushed

Прочитај повеќе
WPC Dek Grey
WPC Dek Grey
Тип: Декови
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm

 

Прочитај повеќе
WPC Dek Koffe
WPC Dek Koffe
Тип: Декови
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm

 

Прочитај повеќе
Zebrano
Zebrano

Тип 1: Massive (SOLID) полно дрво

Дебелина: 14-19mm
Должина: 250-2200mm
Ширина: 120-140mm

Тип 2: Engineered (Трислојни) погодни за подно греење

Дебелина: 12-19mm
Должина: 400-2000mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следниот линк: https://ribadao.com/pt/

Прочитај повеќе
Американски орев
Американски орев
Американски орев
Дебелина: 14-22mm
Должина: 250-700mm
Ширина: 50-70mm

 

Прочитај повеќе
Даб Какао
Даб Какао
Дебелина: 14-22mm
Должина: 250-700mm
Ширина: 50-70mm

 

Прочитај повеќе
Храст
Храст
Дебелина: 14-22mm
Должина: 250-700mm
Ширина: 50-70mm

 

Прочитај повеќе