Dab Selekt
Dab Selekt
Dab Selekt

Со минимална содржина на иглички јазли до ц.а. Со дијаметар од 4 mm, Oak Select се произведува според стандардот DIN EN 13226. Оваа оценка нуди извонредна светла боја и нежна текстура, без цепнатинки. Површината е испланирана и доаѓа со кружен жлеб и пердув и остри рабови. Левата и десната лента се мешаат во пакувањето.

Карактеристики:

Дебелина: 14-22mm
Должина: 250-700mm
Ширина: 50-70mm

 

Прочитај повеќе
Dab Selekt
Dab Selekt
Dab Selekt
Тип: Троламелен трослоен паркт
Дебелина: 14mm
Должина: 1200mm
Ширина: 140mm

Повеќе избор на следните линкови:
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_jive_collection_2017_id.pdf
https://www.graboplast.com/files/parquet/grabo_parquet_viking_collection_2017_id.pdf

Прочитај повеќе