Dab Selekt

Со минимална содржина на иглички јазли до ц.а. Со дијаметар од 4 mm, Oak Select се произведува според стандардот DIN EN 13226. Оваа оценка нуди извонредна светла боја и нежна текстура, без цепнатинки. Површината е испланирана и доаѓа со кружен жлеб и пердув и остри рабови. Левата и десната лента се мешаат во пакувањето.

Карактеристики:

Дебелина: 14-22mm
Должина: 250-700mm
Ширина: 50-70mm