Dab Elegance

$1,999.00

Оваа класа се состои од еден од нашите најпрефинети селекции на штици со деликатно зрно и еднолична нијанса на дрво, обезбедени со минимална содржина на јазли. Површината е исќистена со фино шмирглање и ослободена од сапус. Дрвото потекнува од Европа од одржливите шуми. Нудиме комбинација од различни завршетоци.

Карактеристики:

Дебелина: 21mm
Должина: 500-2000mm
Ширина: 90-120mm

Бои и Финиши

Избриши селекција
SKU: Не е достапно Категорија Ознаки: , , , , ,