Dab Marcant

$1,999.00

Оваа класификација нуди богата текстура на површината и има поголеми јазли од Oak Nature, давајќи му на подот полн и созреан карактер. Бојата е природна, а штиците доаѓаат со 5% сапун. Сите отворени јазли се полнат и површината се бруси. Дрвото потекнува од Европа од одржливите шуми. Нудиме комбинација од различни завршетоци.

Карактеристики:

Дебелина: 21mm
Должина: 500-2000mm
Ширина: 90-120mm

Бои и Финиши

Избриши селекција
SKU: Не е достапно Категорија Ознаки: , , , , ,